Tractive GPS nyomkövető háziállatoknak

OS058
16 990 HUF
Adóval együtt

Tractive GPS lokátort kicsi és közepes méretű kutyáknak alkalmas. A kutya helyzete könnyen látható egy alkalmazáson keresztül akár a mobiltelefonján vagy a böngészőben is. A beépített fény segít látni kedvencét a sötétben is. Az alap havi díj az internet kapcsolathoz már 3,75 €-tól.

Mennyiség
nincs raktáronTractive GPS nyomkövető háziállatoknak - Leírás

Csomag tartalma
Technikai paraméterek

- Tractive GPS nyomkövető

- 2 különböző méretű tartókonzol a nyakörvre

- 1x USB kábel

- 1x A / C adapter (110-240)

- Használati útmutató

- Vízható: igen, a nedvességnek, 1 m-ig vízható (PX7 szabvány-1 m)

- Súly: 35 g

- Méretek: 51 x 41 x 15 mm

- Hálózat: GSM / GPRS

- Az elem élettartama: 2-5 nap

- Havi alapdíja: már 3,75 €-tól. Nincsenek további díjak és szerződés.

- Támogatott eszközök: iOS 7.0 és újabb, Android verzió 4.3, a Windows Phone 8.1-es verzió

Tractive

  

Hol működik a TRACTIVE GPS?

A Tractive GPS európában mindenhol működik!

A Tractive GPS berendezés a mobiltelefon hálózat segítségével kommunkál a Tractive alkalmazással. Annak érdekében, hogy jól dolgozzon, a Tractive GPS elő kell fizetnie egy csomagra a berendezés gyártójánál.
A különböző frekvenciák lefedettségétől függően, előfordulhat hogy valahol az adott országban nincs jel. Általában a Tractive GPS ott működik jól, ahol a mobiltelefon is működik az országon belül. Nincs szükség hozzá külön SIM kártya, mert az alaplapra van építve és semmi további költség nincs, csupán a havidíj a gyártó felé!

  

Jellemzők

Biztonsági zóna

Szeretne tudni róla, ha a kutyája a szomszéd kertjében szaladgál? Ha a macskája elszökik? A Tractive biztonsági zóna egy kiváló funkció ahhoz, ha ezekről az információkról nem akar lemaradni. A Tractive lehetővé teszi hogy beállítsd a biztonsági zónát a kedvenced számára. Amint az állat elhagyja a beállított biztonsági zónát, értesítés érkezik közvetlenül a telefonra. Az értesítés teljesen ingyenes, nem számol fel SMS díjat, nincsenek rejtett költségek.

Élő nyomkövetés

A Tractive nem csak azt tudatja velünk, hogy hol volt az állat néhány percel ezelőtt, de azt is lehetővé teszi hogy nyomon kövesse az álllatot élő adásban az interneten vagy az alkalmazáson keresztül. A Live-Tracking üzemmód bekapcsolásával, látni fogja azt is hol volt a kedvence és hogy most hol van.

Beépített fény

A beépített fény segítségével megtalálja kedvencét a sötétben, valamint növeli az állat láthatóságát, nehezebb fényviszonyokban.

  

Aktiválás

A berendezést a gyártó weboldalán kell aktiválni, és itt válasszuk a havi díjszabást. A Tractive alap szolgáltatása 1 országra vonatkozik, ennek díja: már 3,75 €/hó-tól. Választható PREMIUM díjszabás: már 4,16 €-tól, amely több országban működik (jelelnleg 80 országban világszerte). Ez a díjszabás nem áll kapcsolatban a mobil szólgáltatóval, nincsenek további költségek és SMS díjak.
A szolgáltatás bármikor törölhető és újraindítható. A díjszabás is bármikor változtatható.

Tractive

trans.gif

trans.gif

OS058