Termék ismertető

Ember és kutya együttélése soha nem volt még ennyire felhőtlen, köszönhetően az elektromos kiképző rendszernek ami egy olyan elektromos nyakörvből áll, amit beépített diódákkal láttak el és nem mellesleg nagyon okos és kicsi. Felejtse el a nyakörvet és ismerje meg egy jó gazdi parancsainak valódi erejét. Kutyája hamarosan megtanulja tisztelni a gazdája parancsait és az elektromos diódákra már nem is lesz szükség.

Kedvence nagyon hamar logikai kapcsolatot teremt a helytelen viselkedés és a nyakörv által kibocsájtott elektromos impulzus között. De sose feledje, hogy egy tanításra szolgáló eszköz birtokában van, nem pedig büntetőé.

Ha a kutyája már legalább hat hónapos és megérti az alapvető parancsokat mint a "Fujj" és "Nem szabad", akkor alkalmas elektromos nyakörv viselésére. Kutyája nemcsak, hogy újabb parancsokat tanul meg, de szintén elsajátítja a természetes engedelmességet, így végül az elektromos kiképző nyakörvre a jövőben nem lesz akkora szükség.

Állandó irányítás a kutya minden tevékenysége felett, ez az amit az elektromos nyakörv feltalálói megálmodtak. Néhány elektromos kiképző rendszer nagyon nagy hatótávolsággal bír, akár az 1000 métert is elérheti. A vadászkutyák tulajdonosai különösképpen örvendeznek a kutya helyzetmeghatározó és beszélő funkcióknak, utóbbi akár különféle madarak hangját is képes utánozni.

Azt mondja, hogy ha Héraklész próbájából az lenne az egyik, hogy egyszerre képezzünk két kutyát, akkor az nem lenne lehetséges? Igaza van, Herkulesnek talán nem, de Önnek igen, hiszen a meglévő elektromos kiképző rendszerét bővíthetí egy további jelvevővel ellátott nyakörvvel, így teljesen irányítás alatt tarthat két kutyát is.

Az egész rendszer igazán kifinomult, nagyon egyszerű ezért nem kell bajlódnia a használati utasítás hosszas tanulmányozásával. Természetesen ez a választott készülék típusától is függ. A nyakörvek számtalan rezgés irányító, különböző intenzitású elektromos stimuláló és hangjelző üzemmódot kínálnak. A kiképző nyakörv intelligens működésének köszönhetően kíméletesen bánik a beépített líthium akkumulátorral, hiszen hosszabb szünet esetén automatikusan kikapcsol.

A rezgő funkció különösen hasznos süket kutyák esetén, minek köszönhetően nagyobb távolságról is kommunikálhat a kutyával. A rezgést a kutya mint figyelmeztetés vagy mint elismerés jelképeként fogja érteni.

Az elektronikus nyakörvnek köszönhető engedelmesség nagy örömmel fogja eltölteni, főként az olyan engedelmességek amiről korábban csak álmodni mert:

  • A kutya Ön mellett fog sétálni, póráz nélkül.
  • A "gyere ide" parancsra azonnal reagálni fog.
  • Azok a rossz szokások amik zavarták nem csak Önt, de a környezetében élőket is többé már nem fognak kellemetlen perceket okozni, ahogy az ártatlan járókelőket sem fogja ok nélkül megugatni.
  • Soha többé nem kell attól tartania, hogy amikor szabadjára engedi a kutyát, akkor a beléfektetett bizalmát elárulja.

Kategorie